Συχνές Ερωτήσεις

1) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ;

Αν η αγορά σας δεν σας ικανοποίησε μπορείτε να επιστρέψετε εύκολα το προϊόν στην αρχική του συσκευασία. Οι επιστροφές γίνονται μόνο ταχυδρομικά.

Δείτε την διαδικασία επιστροφής εδώ 

2) ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ;

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με Γενική Ταχυδρομική. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€ και το κόστος για παραγγελίες μικρότερης αξίας είναι 2,50€ ανά παραγγελία.

Οι χρόνοι παράδοσης είναι οι εξής :

  • 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες, για παραγγελίες εντός Αττικής, Θεσσαλονίκης και σε μεγάλα αστικά κέντρα.
  • 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες, για παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι κατά τη διάρκεια εκπτώσεων και προωθητικών ενεργειών ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος από κανονικά.

3) ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΔΩΝ;

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο στον ίδιο κωδικό σε διαφορετικό χρώμα και μέγεθος. Το προϊόν που δεν επιθυμείτε θα πρέπει να επιστραφεί και να ξεκινήσει η διαδικασία της αλλαγής.

Θα χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επιστροφής που θα βρείτε μέσα στη παραγγελία σας.

Εφόσον επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή σε προϊόν, έχετε την δυνατότητα να το επιστρέψετε εύκολα στην αρχική συσκευασία εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία σας, ακολουθώντας την διαδικασία επιστροφής. Τα προς επιστροφή προϊόντα ταχυδρομούνται με δική σας ευθύνη, οπότε συστήνουμε να είναι καλά συσκευασμένα σε σφραγισμένο δέμα.

Για καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να μας καλέσετε στο 2111887316 ή να στείλετε email στο customerservice@thebostonians.gr

4) ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΧΩ;

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους :

  • Πιστωτική / Προπληρωμένη Κάρτα με Ασφάλεια Συναλλαγών μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Viva Wallet»
  • Mε αντικαταβολή με κόστος 3€

Σημαντικό: Οι συναλλαγές γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον και όλα τα δεδομένα παραμένουν ιδιωτικά κατά την αποστολή τους στο site.

Παραλαβή μέσω εταιρείας courier: Εφόσον συμπληρώσετε σωστά τα στοιχεία σας και τη Διεύθυνση Παραλαβής, η εταιρεία courier με την οποία συνεργαζόμαστε (Γενική Ταχυδρομική) θα φροντίσει να παραλάβετε την παραγγελία σας το ταχύτερο δυνατό. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3,00€. Θυμίζουμε πως τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€, ενώ το κόστος για παραγγελίες μικρότερης αξίας είναι 2,50€ ανά παραγγελία.

5) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ;

Όχι. Μπορείτε να παραγγείλετε και να κάνετε check out ως επισκέπτης.

6) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;

Δεν είναι εφικτό να ακυρώσετε μια παραγγελία. Μπορείτε όμως να κάνετε επιστροφή. Δείτε την πολιτική επιστροφών εδώ