Ο Κόμπος και η Ιστορία του Logo

Στα πλαίσια ανανέωσης της εταιρικής ταυτότητας της μάρκας, το εμβληματικό λογότυπο The Bostonians με τον κόμπο, μεταμορφώνεται πλέον σε ένα εντυπωσιακό οικόσημο.

 Ο Κόμπος και η Ιστορία του Logo

Στα πλαίσια ανανέωσης της εταιρικής ταυτότητας της μάρκας, ο Κόμπος, το εμβληματικό λογότυπο της The Bostonians με τον κόμπο, μεταμορφώνεται σε ένα εντυπωσιακό Oικόσημο. Η νέα του μορφή αποτελεί την απλοποιημένη εκδοχή ενός εραλδικού σχεδίου, πλούσιου σε στοιχεία, νοήματα και συμβολισμούς. 

 

Κάθε στοιχείο που συνθέτει το λογότυπο, εμπνέεται από την ιστορία της Βοστώνης και αποτελεί φόρο τιμής σε αυτή, και φέρει συμβολισμούς που συνδέουν τον Χρόνο, το Ύφος και τον Χώρο. 

 

Τα βασικά στοιχεία του νέου λογότυπου The Bostonians είναι: η Ασπίδα με τον Kόμπο, οι Προστάτες της Ασπίδας και το Motto.

 

Η Ασπίδα με τον Κόμπο


Ο Κόμπος The Bostonians, εμβληματικό στοιχείο της μάρκας από την αρχή της ιστορίας της, παραμένει στο κέντρο του λογοτύπου και πλαισιώνεται από την Ασπίδα, χαρακτηριστικό σύμβολο των θυρεών των πιο φημισμένων Πανεπιστημίων την Βοστώνης. Η Ασπίδα με τον Κόμπο συνδέουν το σύγχρονο με το κλασικό, το παρόν με το παρελθόν.

 

Οι Προστάτες της Ασπίδας


Το αμερικάνικο άλογο Morgan, αντιπροσωπεύει μία από τις παλαιότερες ράτσες αλόγων που αναπτύχθηκαν στις πρώτες Αποικίες (κυρίως στις Πολιτείες της Μασαχουσέτης, του Βερμόντ και του Ροουντ Αιλαντ), στην περιοχή των Η.Π.Α που σήμερα είναι γνωστή ως New England. 
Το ευρωπαικό ελάφι, αποτελεί τον δεύτερο Προστάτη της Ασπίδας, και αντιπροσωπεύει το θρυλικό ελάφι που λέγεται ότι προέρχεται απο το νησί της Ρόδου, στην Ελλάδα. 
Το άλογο και το ελάφι, προστατεύουν την ασπίδα και συμβολίζουν την σύνδεση των δύο ηπείρων, Αμερικής και Ευρώπης, τόπους σημαντικούς στην ιστορία της μάρκας. 

To Motto


Το motto της μάρκας "A State of Mind" ενσαρκώνει τη φιλοσοφία της The Bostonians, μια φιλοσοφία που εκτείνεται πέρα από τη μόδα και τα ρούχα. Το "A State of Mind" έρχεται να υπερασπιστεί την ελευθερία σκέψης και έκφρασης, να «σπάσει» προκαταλήψεις και κατεστημένα και να καλέσει τον σύγχρονο άνδρα να ζήσει με μόνο άξονα την επιθυμία του.